Over ons

Borm Alfons is al sinds vele jaren een zeer veelzijdig artiest maar komt steeds hoger op de ladder naar het echte grote succes. Zijn shows zijn uniek te noemen omdat hij het hele gezin, van jong tot oud, weet te vermaken met zijn hilarische maar ook soms moeilijke acts. Meer dan 1500 live optredens heeft hij op zijn naam staan en steeds vaker wordt hij geboekt bij grote gerenommeerde circussen als gastartiest. Zijn persoonlijkheid is warm en aanstekelijk. Waar Borm Alfons komt is optimale sfeer te verwachten.

Zijn drijfveer is absoluut het optimaal entertainen en daar werkt hij dan ook dagelijks aan. Zijn creativiteit is grenzeloos en zijn idee├źn verwerkt hij continue in nieuwe acts.

Naast zijn televisie optredens heeft hij zijn eigen show waarmee hij door heel Nederland trekt maar ook veel speciale optredens staan de komende tijd in de agenda. Zo is hij regelmatig te zien in het beroemde circus Renz Berlin en verzorgd hij Kids Dinner shows. Een rasartiest met een enorm charisma en elke dag weer zin in mensen vermaken. De wereld een beetje kleuren zoals hij het noemt.

Borm Alfons